Doresti să îți renovezi locuința?
Ești în căutare de produse de mobilier de înalta calitate?

Bellona Furniture vine în întâmpinarea clienților săi cu o gama variată de mobilier pentru toate gusturile.
Produsele noastre îmbină designul modern cu elementele clasice creând astfel un ambient contemporan și luxurios demn de a “crea invidie”.
Cuvintele cheie ce descriu mobilierul Bellona sunt CALITATE, DESIGN și CONFORT, toate regăsindu-seîn fiecare produs.Bellona in Romania

Showroom-ul central din Romania se afla in Judetul Ilfov, Soseaua Bucuresti-Ploiesti, nr.166, fiind compus dintr-un numar in crestere, de peste 25 de angajati. În showroom-ul nostru din Sos. Bcuresti-Ploiești, nr. 166, puteți vedea expusa o gama amplă de piese de mobilier, de la seturi pentru dormitor sau living room până la saltele, covoare, textile pentru casă și seturi de mobilier pentru exterior.

Misiunea noastra

Misiunea noastră este să producem mobilier de calitate superioară pentru a ne ridica la standardele așteptărilor clienților noștri. De aceea ne situăm deja în topul primelor 5 mărci de mobilier de talie mondială preferate de clienți.

745
de dealeri
in peste
55
de tari
cu peste
2.500
de showroom-uri

Erciyes Anadolu Holding

Erciyes Anadolu Holding are sub conducere mărci de top precum Bellona, ​​İstikbal, Mondi, Hes Kablo, Boyteks, Form Sponge. Bellona Furniture Industry and Trade Inc.este o companie afiliată Erciyes Anadolu Holding.

Bellona, care a câștigat un loc important în sector cu investițiile și strategiile sale de marketing de succes din 1997, când și-a început activitățile de producție în zona industrială din Kayseri. Bellona are o suprafață de producție închisă de 191.000 m², stabilită pe o suprafață totală de 350.000 m².

Productia mobilierului Bellona este divizat în cinci zone principale. Unitatea de producție a mobilierului Boytaș 1 si instalația de producție a mobilierului Boytaș 3 are o suprafață totală închisă de 100.000 m2 și o capacitate de producere a mobilierului de tip panel de 40.000 m² pe zi. Unitatea de producție a grupului de Boytaș 2 are capacitatea de a produce 2.500 de canapele și 400 de seturi de canapele pe zi. Zona are o suprafață acoperită de 50.000 m². Unitățile de producție de articole de pat și textile pentru casă au o suprafață închisă de 73.000 m². In aceasta zona se produc 6.000 de așternuturi și 15.000 de bucăți de produse textile pentru casă pe zi.

În timp ce Bellona are un număr total de angajati de peste 4.035 de persoane, dintre care peste 3.778 de lucrători in fabrica și un personal administrativ de 257 de persoane, acesta își comercializeaza produsele prin cei peste 745 de dealeri.

Avatar

Departament PR

Gokcen Helin

Avatar

Departamentul de logistica

Mutlu Abbas

Avatar

Vanzari teren

Matei Daniel

Avatar

Departament IT

Ungureanu Florin

Avatar

Departamentul de contabilitate

Despa Daniela

Avatar

Consilieri vanzariAvatar

Echipa de gestiune si logistica

Avatar

CEO Bellona Romania

Okan Adli
Avatar

General Manager Bellona Romania

Kadir Gulen