Set Canapea Vilza BELLONA | Magazin

Set Canapea Vilza

Set Canapea Vilza BELLONA Magazin
Descriere scurta

30% reducere la achizitionarea exclusiv online a setului.

Setul este expus in showroom.

               

 

Politica de confidentialitate

 

Politica de livrare

 

Politica de retur

8.097,60 lei - 30%
11.568,00 lei
Pack content
Cantitate
In stoc

Cantitate 1
Culoare
Numar de locuri
  • 2 locuri
  • 3 locuri

Cantitate 1
Culoare
Numar de locuri
  • 2 locuri
  • 3 locuri

Cantitate 1

Cantitate 1
 

Politica de confidentialitate

 

Politica de livrare

 

Politica de retur

Modelul nostru de set de canapele Vilza, care a fost studiat ca un concept pentru setul de sufragerie Vilza, a fost inclus în seria noastră cu structura echipei 3-3-BB și 3-2-BB. Consumatorii noștri vor putea achiziționa o unitate triplă sau dublă în funcție de lățimea camerelor lor.

Liniile orizontale și detaliile butoanelor în tonuri de lemn sunt utilizate pe pernele din spătarul canapelelor cu 2 și 3 locuri ale noului nostru model, în care liniile de design moderne sunt interpretate cu detalii elegante.

Modelul nostru de seturi de canapele Vilza va fi preferat prin vizualitatea sa elegantă, precum și funcția de pat cu sistemul de foarfecă ZeroWall în unități de canapele triple și duble.

În setul de canapele Vilza, o vizualitate elegantă este prezentată prin utilizarea cusăturii de matlasare orizontală de formă modernă aplicată pe detaliul brațului care susține conceptul de armonie.

În unitățile de canapea triplă și dublă Vilza, pernele pentru brațe cu aplicare dublă din țesătură și pernele ortopedice cu țesătură brodată principală sunt utilizate în plus față de pernele pentru brațe în unitățile cu scaune triple.

Setul de canapele Vilza este asociat cu un fotoliu într-o structură modernă care oferă o utilizare confortabilă și ergonomică și există o aplicație divizată în mijlocul spătarului fotoliului.

În partea de fonturi a unităților de seturi de canapea Vilza, sunt folosiți 28 de bureți DNS moi și 24 de bureți DNS Soft și este oferită o sesiune confortabilă.

  

Exploreaza gama variata de mobilier de calitate Bellona, pentru orice casa. De la paturi, sifoniere, dulapuri, biblioteci, canapele si fotolii, la piese dedicate home textil precum perne, paturi, saltele si covoare la super preturi!

Referinte specifice