Saltea Bioenergy Active

Salteaua Bioenergy Active - Are la baza o tehnologie speciala.Mineralele sunt aplicate in tesatura husei, acest fapt contribuie la o buna armonizare, regleaza metabolismul pe durata somnului, regleaza circulatia sangelui, elimina oboseala si stresul acumulat de-a lungul unei zile de munca.
Soft Knit Fabric - Husa este fabricata dintr-un material ce are la baza o tesatura produsa din bumbac si alte componente formate printr-o tehnologie de tesut 3D ce asigura senzatia placuta si moale la atingere.
Salteaua Bioenergy Active proiectat cu SL Spring a fost special conceput pentru cei ce doresc o saltea tare si flexibila. Acest sistem de arcuri ajuta la preluarea cu exactitate a formei corpului si garanteaza o pozitie corecta pentru coloana vertebrala si asigura un grad maxim de confort si o senzatie de relaxare totala. Salteaua Bioenergy Active contine de doua ori mai multe arcuri, iar aceasta solutie ajuta sa sustina curba naturala a spatelui pe tot parcursul noptii. Pentru a compensa diferenta de greutate ale diferitelor parti ale corpului avem nevoie de un sistem cat mai independent, un sistem care preia forma corpului pe fiecare zona in parte, iar salteaua Bioenergy Active stie sa faca asta.

înălțime : 27 CM

 

 

Produse asemanatoare