Saltea Offset

Extract de Aloe Vera, utilizat pe scara larga de catre industriile medicale si cosmetice, este acum disponibil pentru saltele.
Husa saltelei este fabricata din fibre antialergice si este impregnata cu Aloe Vera. Tesatura cu textura moale maximizand astfel bucuria de a avea un somn profund
Salteaua cu Aloe Vera Offset Form inglobeaza si o inovatie unica oferita de Bellona, prin tehnologia  OffsetTech, ce are la baza un sistem de arcuri inovator.
Salteaua cu Aloe Vera si sistem OffsetTech va transforma patul intr-unul ergonomic si prietenos.
Combinarea celor doua tehnologii OffsetTech si OffsetForm pe baza de arcuri speciale face ca salteaua sa raspunda rapid la miscarile corpului, practic salteaua sprijina fiecare punct al corpului, ajuta utilizatorii sa doarma profund, confortabil si sanatos.
Marginile saltelei sunt tratate special prin plasarea unui suport suplimentar de sustinere, suport din spuma de inalta densitate ce consolideaza marginile saltelei si pastreaza forma in timp.
Salteaua Offset Form cu Aloe Vera prezinta doua fete, una moale / una tare.
Partea superioara este prevazuta cu un topper fabricat din mai multe straturi de spuma moale stratificata de tip Eurotop.
Partea inferioara a fost proiectata special pentru o sustinere mai ferma a corpului in timpul somnului.

Produse asemanatoare