Saltea Aloe Vera Soft

Descriere scurta

Sistemul de prindere Bonel utilizat la salteaua  Aloe Vera Soft a fost dezvoltat pentru cei care prefera o saltea cu duritate medie.

 

Politica de confidentialitate

 

Politica de livrare

 

Politica de retur

1.101,00 lei - 40%
1.835,00 lei
Dimensiune saltea
Cantitate
Lipsa stoc

 

Politica de confidentialitate

 

Politica de livrare

 

Politica de retur

Acest sistem tip Bonel isi pastreaza calitatea  in timp asigurand astfel siguranta, confort si rezistenta. Marginile saltelei au fost tratate special prin imbinarea unui suport suplimentar de sustinere, suport din spuma de inalta densitate ce consolideaza marginile saltelei.  Aloe Vera Soft iti ofera sprijin acolo unde ai nevoie si pastreaza pozitia naturala a coloanei: Mijlocul saltelei asigura o buna sustinere a coloanei, zonei lombare, si a pulpelor. Ofera sustinere corecta la nivelul spatelui si este totodata comoda, garantand un somn linistit. Aceasta saltea este ideala pentru a tine spatele in pozitie corecta si este totodata atat de comoda incat iti garanteaza un somn neintrerupt.

BSleep.jpg

Exploreaza gama variata de mobilier de calitate Bellona, pentru orice casa. De la paturi, sifoniere, dulapuri, biblioteci, canapele si fotolii, la piese dedicate home textil precum perne, paturi, saltele si covoare la super preturi!

27AVF1802000000

Referinte specifice