Saltea Bioenergy Comfort 180x200

Saltea Bioenergy Comfort 180x200 BELLONA Saltele 27BEC1802000900
Descriere scurta

In gama de saltele de lux superortopedice producatorii dezvolta an de an tehnologii revolutionare ce ajuta la pastrarea unei pozitii corecte a coloanei vertebrale.

Salteaua Bioenergy Confort combina toate tehnologiile disponibile in industria saltelelor si incorporeaza atat arcuri bitronconice - Bonell cat si arcuri impachetate - micropocket dar si straturi de spuma pentru nivelarea paturilor de arcuri si pentru a asigura un confort sporit.

Garanție 2 ani

Garanție 2 ani

Knitted Fabric

Knitted Fabric

37 cm Mattress Height

37 cm Mattress Height

Bonel spring system

Bonel spring system

Mini Pocket System

Mini Pocket System

Single Side Use

Single Side Use

 

Politica de confidentialitate

 

Politica de livrare

 

Politica de retur

2.241,60 lei - 20%
2.802,00 lei
Cantitate
In stoc

 

Politica de confidentialitate

 

Politica de livrare

 

Politica de retur

6 SPIRAL BONELL SPRING: Aceste arcuri sunt mai inalte decat arcurile clasice BONELL fapt ce asigura o flexibilitate mai mare.

Acest pat de arcuri asigura un grad maxim de confort, un pat moale ce ofera un rasfat sporit intregului corp.

MICROPOCKET SPRING TECHNOLOGY: Acest sistem de arcuri “micropocket” a fost special conceput pentru cei ce doresc o saltea moale si flexibila.

Diametrul arcurilor este mai mic decat al celor obisnuite si fiecare arc este invelit intr-un saculet.

Datorita numarului mai mare de arcuri pe m² arcurile se misca independent unul fata de celalalt oferind un maximum de confort.

Acest sistem de arcuri ajuta la preluarea cu exactitate a formei corpului si garanteaza o pozitie corecta pt. coloana vertebrala.

SOFT KNIT FABRIC: Husa saltelei este special conceputa pentru a mentine o piele catifelata si ofera o senzatie placuta la atingere.

Husa este fabricata dintr-un material ce are la baza o tesatura produsa din bumbac si alte componente combinate printr-o tehnologie de tesut 3D ce asigura senzatia placuta de moale la atingere.

BIORITMIC SLEEP TECHNOLOGY: Printr-o tehnologie speciala mineralele sunt injectate in tesatura husei, acest fapt contribuie la o buna armonizare, regleaza metabolismul pe durata somnului, regleaza circulatia sangelui, elimina oboseala si stresul acumulat de-a lungul unei zile de munca.

STRONG FRAME: consta in consolidarea marginilor saltelei cu o bordura din spuma de densitate mare fapt ce stabilizeaza paturile de arcuri in perimetrul saltelei si impiedica deformarea in timp.

Salteaua Bioenergy Confort Lux are la baza un pat de arcuri tip Bonell cu 6 spire ce asigura un grad maxim de confort si o senzatie de relaxare totala.

Peste stratul de arcuri bitronconice este asezat un alt pat de arcuri impachetate tip pocket spring, acest pat de arcuri impachetate este format din arcuri de diametru mai mic decat al altor saltele deci pentru a acoperi intreaga suprafata este necesar un numar de arcuri mai mare, salteaua Bioenergy Confort contine de doua ori mai multe arcuri.

Aceasta solutie sustine curba naturala a spatelui.

Pentru a compensa diferenta de greutate ale diferitelor parti ale corpului avem nevoie de un sistem cat mai independent, un sistem care preia forma corpului pe fiecare zona in parte.

Atat intre paturile de arcuri cat si dedesubt dar si deasupra, salteaua Bioenergy contine straturi de spuma pentru a armoniza

intreg sistemul iar topperul din partea superioara este conceput pentru un extra confort garantat.

Banda laterala este confectionata dintr-o tesatura de tip air flow ce asigura o buna ventilare pentru tot ansamblul. 

Inaltimea totala a saltelei este de 37 cm.

Salteaua superortopedica Bioenergy Comfort Lux ofera atat un confort de invidiat pentru intregul corp dar si o armonie perfecta la nivelul coloanei vertebrale.

Exploreaza gama variata de mobilier de calitate Bellona, pentru orice casa. De la paturi, sifoniere, dulapuri, biblioteci, canapele si fotolii, la piese dedicate home textil precum perne, paturi, saltele si covoare la super preturi!

27BEC1802000900

Referinte specifice