Saltea BodyForm

Saltea BodyForm BELLONA Saltele
Descriere scurta

BSleep.jpg

Proiectarea saltelei BodyForm a plecat de la ideea ca salteaua trebuie sa urmareasca forma corecta a coloanei vertebrale si nu coloana sa capete deformari datorita saltelei.

Salteaua BodyForm este prima saltea proiectata cu zone diferite de rezistenta in functie de zona / greutatea corpului.

BodyForm este o saltea FullOrtopedica, cu arcuri impachetate individual / separat dar rezistenta arcurilor este calculata corespunzator diferitelor zone ale corpului.

In acest fel vom observa ca asezandu-ne in zona picioarelor ne vom afunda mai mult decat in zona corpului, salteaua contine 5 tipuri de arcuri repartizate corespunzator pe cele cinci zone ale corpului.

Garanție 2 ani

Garanție 2 ani

Knitted Fabric

Knitted Fabric

Two Sided Use

Two Sided Use

 

Politica de confidentialitate

 

Politica de livrare

 

Politica de retur


Credit module tbi bank 3.3.2

131.16 Lei x 24 rate

2.289,00 lei
Dimensiune saltea
Cantitate
Ultimele produse in stoc

 

Politica de confidentialitate

 

Politica de livrare

 

Politica de retur


Credit module tbi bank 3.3.2

131.16 Lei x 24 rate

   Reancarca-te cu energie din cap si pana in picioare dormind noapte de noapte pe salteaua BodyForm cu 5 zone de suport personalizate de arcurile Pocket Spring si un confort conturat de purificarea parfumului ginseng dar si de tesatura tricot cu un design deosebit.

   Banda laterala pentru aerisire 3D, lasa aerul sa circule in voie printre arcurile impachetate independent asigurand astfel o buna ventilatie si un miros placut pe termen lung.

   Husa este confectionata din bumbac tricotat si tratata cu cele mai noi tehnologii antiacarieni.

   Salteaua are o inaltime de 29 cm si este conceputa cu doua fete.

   Imbunatatirea calitatii somnului este principalul obiectiv al producatorului iar sistemul 5 zone de rezistenta diferita al arcurilor asigura fermitatea dar si pozitia corecta a fiecarei parti a corpului.

   Salteaua Full Ortopedica BodyForm asigura garantia unui somn linistit pe toata perioada noptii.   

   Putem afirma ca salteaua BodyForm este unica, ne ofera clipe de relaxare in Lux pe langa un somn adanc si odihnitor datorita unei corecte pozitii a corpului.

Exploreaza gama variata de mobilier de calitate Bellona, pentru orice casa. De la paturi, sifoniere, dulapuri, biblioteci, canapele si fotolii, la piese dedicate home textil precum perne, paturi, saltele si covoare la super preturi!

27BDF01602000400

Referinte specifice