Saltea Kolajen Ultra Therapy

Saltea Kolajen Ultra Therapy BELLONA Saltele
Descriere scurta

• O mare parte din viata o petrecem intr-un ritm de viata intens, in care suntem absorbiti de activitatile zilnice. Pentru a scapa de intreg stresul acumulat pe durata intregii zile avem nevoie de un loc in care sa ne relaxam complet si sa ne odihnim cat mai bine. Noua noastra saltea este fabricata cu o tesatura din fibre de colagen pentu a spori confortul dumneavoastra.

• Colagenul nostru Ultra Therapy din tesatura saltelei este potrivita in special pentru persoanele care au pielea uscata deoarece colagenul ofera umiditate naturala pielii si astfel o hidrateaza.

• Sistemul de arcuri este proiectata in 5 zone ergonomice, in special pentru partea lombara, a umerilor si a soldurilor, in acest mod fluxul sanguin devine regulat.

 

Politica de confidentialitate

 

Politica de livrare

 

Politica de retur

3.423,20 lei - 20%
4.279,00 lei
Dimensiune saltea
  • 180 x 200 cm
  • 200 x 200 cm
Cantitate
Ultimele produse in stoc

 

Politica de confidentialitate

 

Politica de livrare

 

Politica de retur

Colagenul mentine structura calitativa a pielii si imbunatateste starea epidermei. Acesta  confera elasticitate pielii si tesuturilor, stimuleaza regenerarea celulara, vindecarea si cicatrizarea ranilor.

Colagenul nostru Ultra Therapy din tesatura saltelei este potrivita in special pentru persoanele care au pielea uscata deoarece colagenul ofera umiditate naturala pielii si astfel o hidrateaza. 

Sistemul de arcuri este proiectata in 5 zone ergonomice, in special pentru partea lombara, a umerilor si a soldurilor, in acest mod fluxul sanguin devine regulat. 

Datorita existentei vitaminei E din interiorul bumbacului folosit  veti putea respira mult mai bine iar problemele la nivelul respirator vor ajunge la un nivel mai mic. 

Exploreaza gama variata de mobilier de calitate Bellona, pentru orice casa. De la paturi, sifoniere, dulapuri, biblioteci, canapele si fotolii, la piese dedicate home textil precum perne, paturi, saltele si covoare la super preturi!

27KJU1802000700

Referinte specifice