Set Dining Room MARIANA BELLONA | Seturi Dining Room

Set Dining Room MARIANA

Set Dining Room MARIANA BELLONA Seturi Dining Room
28.221,00 lei
Tip scaun
  • SPATAR DEKOR
  • SPATAR SIMPLU
Cantitate
Ultimele produse in stoc

Descriere scurta

   

Culoarea fildeș este utilizată în configurația culorii produsului nostru. Seria Mariana este proiectată pentru a răspunde tuturor așteptărilor consumatorilor noștri în căutarea unui model clasic premium.

Setul de sufragerie Mariana are clasicismul stilului Bellona, ​​care include detalii moderne avangardiste în designul său, în locul stilului obișnuit clasic. Panourile cu caracteristică de luciu ridicat sunt utilizate în întregul set.

Pretul afisat incude: o masa, 6 scaune, un bufet, o vitrina mare ,o vitrina mica si oglinda bufet.

 

Politica de confidentialitate

 

Politica de livrare

 

Politica de retur

În noul nostru model, prin utilizarea unei linii de design în unghi către marginile masive, designul coroanei gravate aplicat pe toate unitățile, oglinda voluminoasă a bufetului decorativ și structura piciorului lukens au conferit produsului o identitate magnifică.

Setul de sufragerie Mariana oferă utilizatorilor săi o utilizare confortabilă cu detaliile atrăgătoare, aspectul elegant și estetic, precum și multe aplicații funcționale.

Structura Avangarde a produsului este susținută cu selectarea mânerului cheie cu franjuri cu aspect uzat, cu caracteristică metalică.

Exploreaza gama variata de mobilier de calitate Bellona, pentru orice casa. De la paturi, sifoniere, dulapuri, biblioteci, canapele si fotolii, la piese dedicate home textil precum perne, paturi, saltele si covoare la super preturi!

Referinte specifice