Set Dining Room VILZA BELLONA | Seturi Dining Room

Set Dining Room VILZA

Set Dining Room VILZA BELLONA Seturi Dining Room
Descriere scurta

30% reducere la achizitionarea exclusiv online a setului.

Setul este expus in showroom.

            

Setul de sufragerie Vilza are două configurații alternative de culoare, complet alb și stejar alb. Utilizatorii noștri pot alege culoarea complet albă sau culoarea alb-stejar în funcție de preferințele lor.

În setul de sufragerie Vilza, care este proiectat într-un stil rustic modern, manerele cu aspect de obturator sunt folosite din plin.

În noul nostru model, arginteria și unitățile de afișare sunt proiectate în conformitate cu identitatea setului, iar prin utilizarea zonelor acoperite cu sticlă și panou, sunt furnizate atât funcții de afișare, cât și de stocare mare.

Pretul afisat include o masa ,o vitrina mare ,vitrina mica,6 scaune si un bufet cu oglinda. 

 

Politica de confidentialitate

 

Politica de livrare

 

Politica de retur

8.956,50 lei - 30%
12.795,00 lei
Pack content
Cantitate
In stoc

Cantitate 1
Tip masa
  • Extensibila
  • Mica

Cantitate 6
Tip scaun
  • Drept
  • Curbat

Cantitate 1
Culoare
Vitrina
  • Mica
  • Mare

Cantitate 1
Culoare

Cantitate 1
Culoare
Vitrina
  • Mica
  • Mare
 

Politica de confidentialitate

 

Politica de livrare

 

Politica de retur

Setul de sufragerie Vilza are două configurații alternative de culoare, complet alb și stejar alb. Utilizatorii noștri vor putea alege culoarea complet albă sau culoarea alb-stejar în funcție de preferințele lor.

Reverurile asemănătoare obturatorului sunt folosite în întregul set de sufragerie Vilza, care este proiectat într-un stil rustic modern, iar mânerele de metal potrivite pentru identitatea setului sunt preferate.

Pentru a crește ușurința în utilizare și durata de viață a produsului, pe uși se folosește un mecanism de încetinire.

Picioarele înalte de la sol sunt utilizate pentru a facilita curățarea.

Materialele care nu conțin substanțe cancerigene în standardele de calitate E-1, care sunt inofensive pentru mediu și sănătatea umană, sunt utilizate în produs.

În noul nostru model, unitățile de argintărie și vitrine au fost, de asemenea, proiectate în conformitate cu identitatea setului și, prin utilizarea unor zone vitrate și panourite, au fost obținute atât caracteristici de afișare, cât și spațiu de stocare mare.

Două scaune alternative pregătite în conformitate cu stilul modern al setului și o mini masă pentru a asigura o utilizare confortabilă în spații mici de locuit au fost oferite utilizatorilor.

MASA EXTENSİBLA

Referinte specifice