Sandy Baldachin Ham

Sandy Baldachin Ham BELLONA Mobilier tineret | bebe 22SDY37560000
Descriere scurta

Garanție 2 ani

Garanție 2 ani

Material in standardele E1

Material in standardele E1

 

Politica de confidentialitate

 

Politica de livrare

 

Politica de retur


Credit module tbi bank 3.3.2

88.01 Lei x 24 rate

1.480,00 lei
Cantitate
Termen mediu livrare: 2-8 saptamani

 

Politica de confidentialitate

 

Politica de livrare

 

Politica de retur


Credit module tbi bank 3.3.2

88.01 Lei x 24 rate

Culorile alb, roz și gri sunt utilizate în configurația culorilor produsului.

Pentru a crește ușurința de utilizare și durata de viață a produsului, pe uși se folosește un mecanism de încetinire.

Picioarele înalte de la sol sunt folosite pentru a facilita curățarea.

Materialele care sunt inofensive pentru mediu și sănătatea umană și care nu conțin substanțe cancerigene în standardele de calitate E-1 sunt utilizate în produs.

Detaliile în formă de stea și mânerele în formă de stea în formă de metal sunt utilizate în întregul set, în conformitate cu linia de proiectare.

O zonă bogată de utilizare a fost creată prin adăugarea de funcționalitate produsului cu rafturi, umerașe, spații mari de depozitare și sertare utilizate în dulapuri. Sertarele glisante ale dulapului au un mecanism de oprire.

Biroul de lucru este proiectat foarte estetic și funcțional și, datorită sertarelor și a zonelor de rafturi, produsului i s-a oferit funcționalitate.

Produsul are, de asemenea, o bibliotecă, o oglindă pentru șifonier și o unitate de șifonier proiectate opțional. Datorită rafturilor, sertarelor și zonelor acoperite utilizate în bibliotecă, consumatorilor li se oferă posibilități largi de utilizare și depozitare. Copertele și sertarele din unitatea de bibliotecă au o caracteristică de oprire. În plus, au fost lucrate produse complementare opționale, cum ar fi abajururi, perne și plase de țânțari specifice acestui produs, care vor completa linia de design a setului, iar vizualitatea produsului a fost dusă la niveluri superioare.

22SDY37560000

Referinte specifice