Filtrare dupa

Pret

Pret

  • 708,00 lei - 12.109,00 lei

Disponibilitate

Disponibilitate

Culoare

Culoare

Mobila gradina | Mobila de calitate Bellona

Gradina

Gradina

Sunt 20 produse.

Se afiseaza 1-20 din 45 produs(e)

Filtre active

Cel mai bun mobilier de grădină care însoțește momentele plăcute la Bellona!

Cele mai iubite zone ale casei primăvara și vara sunt, fără îndoială, grădinile. Acestea sunt urmate de balcoane și terase. Este cel mai popular loc pentru conversații plăcute, sărbători și petreceri aniversare în serile lungi de vară. Tipurile de mobilier de grădină care fac aceste locuri și mai atractive vă permit să aduceți atingeri calde zonelor.

Puteți avea produse care să vă însoțească amintirile plăcute mulți ani cu modele de mobilier de grădină în diferite stiluri și design. La categoria mobilier de gradina Bellona, ​​poti intalni modele unice care aduc caldura si confortul casei in gradina.

Cei care nu au posibilitatea de a avea o grădină acasă! Ce zici să-ți reînnoiești decorul balconului? Cea mai bună gamă de produse de mobilier de balcon Bellona, ​​care vă va reflecta stilul, vă așteaptă în partea de respirație a casei... Poate doriți să examinați modelele de mese de grădină care vor salva mediul în timpul pauzelor de ceai și cafea, aducând în același timp un design nou-nouț. la balcoanele tale!

Mobilier de grădină Bellona: confortabil, durabil și elegant!

Masa de gradina si scaunul de gradina sunt, fara indoiala, printre primele produse care vin in minte atunci cand se mentioneaza mobilierul de gradina. Ca alternativa la scaune, scaunele de gradina sunt un tip de mobilier de gradina care aduce confort gradinii. Apoi vin produse distractive care vor adăuga culoare grădinii tale. Pufurile cu perne colorate, fotoliile de pere, hamacele, fotoliile simple sunt tipuri de mobilier de grădină care vă îmbogățesc grădina și oferă atingeri calde.

In categoria mobilier de gradina Bellona, ​​poti crea un stil holistic cu seturi pregatite in diferite modele si dimensiuni, sau poti crea seturi care sa reflecte propriul stil cu mese de gradina, scaune de gradina, mese de gradina.

Cum se determină dimensiunile în alegerea mobilierului de grădină?

Pentru a decide cu privire la dimensiunile în selectarea mobilierului de grădină, este mai întâi necesar să se decidă asupra zonei de utilizare a produsului. Înainte de a alege tipurile de mobilier de grădină utilizate în grădină, balcon, terasă, piscină, trebuie decisă zona de utilizare a nevoilor. Bellona Sedef Corner Set care se adaptează la grădinile mari și Bellona Sedef Corner Set, cea mai compatibilă parte a grădinilor mici 

Glory Mini Set vă poate inspira în procesul de selecție. 

Înainte de a decide asupra dimensiunilor, se determină înălțimea, adâncimea și lungimea maximă a produselor în conformitate cu măsurătorile luate din spațiu și se evaluează opțiunile. De exemplu, puteți obține o imagine holistică cu mobilierul de balcon Bellona Sante pentru un balcon mare. În zonele de lângă piscină, unde dimensiunile par nelimitate, puteți obține o armonie perfectă cu Bellona Fiona Swing.

Cum să decideți asupra materialului potrivit pentru mobilierul de exterior?

Unul dintre cele mai importante criterii în alegerea mobilierului de grădină este alegerea materialului potrivit. Pentru mobilierul de grădină trebuie preferate produsele realizate din materiale durabile și robuste, care sunt foarte potrivite pentru a fi afectate de condițiile meteorologice externe.

Puteți alege cel mai potrivit produs de calitate pentru zona dumneavoastră de utilizare dintre mai multe tipuri de materiale, cum ar fi lemnul, rattan natural, rattan sintetic. În acest proces, tipurile de mobilier de grădină Bellona pot continua să vă însoțească cele mai calde amintiri pentru o perioadă lungă de timp cu ajutorul materialelor durabile, adaptându-se în același timp la fiecare perioadă cu designul lor atemporal.

Bellona utilizează materiale în conformitate cu standardele TSE și efectuează controale de calitate în conformitate cu standardele TSE.

Vă putem enumera cele mai preferate materiale pentru mobilier de grădină, după cum urmează:

Mobilier de grădină din lemn Bellona

Tipurile de mobilier de grădină din lemn, care variază în funcție de tipul de copac, vă permit să creați o atmosferă naturală, adăugând în același timp căldură zonei. Lemnul de iroko și lemnul de tec, care se numără printre cei mai rezistenți arbori, sunt printre materialele preferate pentru mobilierul din lemn.

Imediat după, nucul vine ca fiind cea mai preferată specie de copac. Cu lemnul de nuc tratat în condiții adecvate, apare mobilier de grădină atât elegant, cât și durabil.

Panourile din toate piesele de mobilier produse în Bellona au certificat de standard de calitate E1.

Mobilier de grădină Bellona Rattan

Mobilierul de grădină din ratan se numără printre cele mai preferate modele din ultima vreme. Datorită compatibilității sale naturale și a ușurinței de întreținere, oferă atât o experiență elegantă, cât și ușor de utilizat.

Este în categoria celor mai compatibile materiale mai ales cu produsele de decorare a balcoanelor sau a grădinilor. Pe de altă parte însă, fiind un tip de bambus din regiunile tropicale, tipurile de mobilier de grădină din rattan natural își pot face loc în categoria de mobilier de grădină cu preț ridicat. Alternativ, mobilierul de grădină produs cu rattan sintetic asigură stabilirea acestui echilibru.

Rattanul sintetic, care este produs din plastic și chiar din produse reciclabile, oferă avantaje din mai multe puncte de vedere. Deoarece nu absoarbe apa, de lungă durată, rezistent la umezire și la statul la soare, antibacterian, produsele din rattan sintetic ușoare se adaptează la multe criterii cerute în selecția mobilierului de grădină. Această armonie se îmbină cu designul unic al Bellona și combină durabilitatea cu eleganța.  

Îngrijirea mobilei de grădină: Secretul pentru o utilizare de lungă durată

Stilul și căldura caselor sunt transpuse în grădini, cu tipuri de mobilier de grădină. Cu toate acestea, faptul că toate spațiile exterioare sunt afectate de condițiile meteorologice aduce la ordinea zilei întreținerea mobilierului de grădină. În alegerea mobilierului de grădină, ușurința de întreținere devine unul dintre factorii care influențează preferințele.

Întreținerea are o mare importanță în utilizarea îndelungată a mobilierului de grădină, prevenind apariția mucegaiului și păstrând culoarea acestuia. Cu o îngrijire corectă a mobilierului de grădină, durata de viață a produselor poate fi prelungită. Cu toate acestea, unul dintre criteriile importante în acest caz este utilizarea unor produse de curățare adecvate materialului.

Produsele de curățare care conțin substanțe chimice de înaltă concentrație pot deteriora mobilierul de grădină. În același timp, mobilierul este zgâriat și deteriorat în timpul întreținerii cu produse dure și tăioase, iar acest lucru se numără printre motivele care scurtează durata de viață.

Tipurile de mobilier de grădină din ratan continuă să fie printre cele mai preferate modele, având în vedere ușurința de întreținere. Mobilierul de grădină din ratan poate fi curățat cu multă apă. Se poate usca rapid la soare în comparație cu alte tipuri de mobilier. Însă, dimpotrivă, atunci când mobilierul de grădină este din lemn, utilizarea apei din abundență poate deteriora mobilierul.

În schimb, utilizarea produselor de curățare naturale, perierea uscată și ungerea frecventă cu ulei a mobilierului de grădină din lemn prelungește durata de viață a produselor, fiind cea mai precisă metodă de întreținere. Din acest motiv, este necesar să se acorde atenție tipului de material în întreținerea mobilierului de grădină.

Ce ar trebui să luați în considerare atunci când cumpărați mobilier de grădină?

Există multe criterii, cum ar fi nevoia, așteptările, stilul și dimensiunea în alegerea mobilierului de grădină. Luarea în considerare a tuturor criteriilor asigură că se face alegerea corectă. Astfel, în timp ce nevoile sunt satisfăcute în cel mai exact mod, confortul și eleganța vin împreună cu aceasta.

Puteți, de asemenea, să treceți în revistă aceste criterii pentru a surprinde confortul și eleganța împreună:

Zona de utilizare și dimensiuni

În primul rând, puteți decide asupra zonei de utilizare și puteți determina dimensiunea acestei zone. În timp ce seturile aspectuoase sunt folosite în grădinile mari, seturile mini sunt printre primele alegeri în grădinile mici. Setul de masă ovală Bellona Minosa găzduiește mese aglomerate în grădinile mari, în timp ce setul de masă rotundă Mosaic este punctul de întâlnire al conversațiilor calde în grădinile mici.
Material de producție și durabilitate

Odată ce ați decis zona de utilizare, puteți începe să căutați materiale pentru mobilierul de grădină. Tipul de material utilizat afectează în mod direct întreținerea și durabilitatea produselor și joacă un rol important în selecție. Tipurile de mobilier de grădină Bellona continuă să vă aducă modele care vă pot inspira alegerile cu o calitate superioară și durabilitate.

Preț și performanță

În timp ce examinăm produsele care combină durabilitatea, confortul și eleganța, desigur, prețurile mobilierului de grădină își ocupă, de asemenea, locul printre criteriile de selecție. Mobilierul de grădină Bellona se adaptează tuturor perioadelor cu modelele sale atemporale care combină toată eleganța cu confortul și previne schimbările constante ale produselor. În același timp, reduce la minimum perioada de reînnoire, prelungind în același timp perioada de uzură cu produse realizate din materiale durabile. Astfel, prețurile mobilierului de grădină Bellona dezvăluie diferența dintre toate comparațiile.

Idei de decorare în aer liber pentru stilul tău cu Bellona

Grădinile, care au devenit locul preferat al lunilor de vară și de primăvară, continuă să devină spații indispensabile cu diferite idei de decorare. Cu ajutorul combinației unice a tuturor mobilierului de grădină, puteți crea conceptul pe care îl doriți și puteți crea colțuri calde, prietenoase și distractive.

De exemplu, puteți aduce căldura casei dvs. în grădină cu mobilier de grădină din lemn. Puteți crea cele mai plăcute conversații prin sporirea acestei călduri cu ajutorul iluminatului și al lumânărilor pe care le veți folosi lângă ea.  În plus, puteți da grădinii dvs. o atmosferă dinamică și modernă cu mobilier de grădină din plasă de frânghie. Puteți crea o imagine distractivă îmbogățindu-vă conceptul cu modelul Bellona Rosso S Swing din plasă de frânghie.

Puteți să vă colorați conceptul cu plante și flori colorate care se adaptează la toate tipurile de mobilier de grădină și să creați zone de hobby amuzante cu perne, beanbags și hamace.

Categoria de mobilier de grădină Bellona, care include produse pentru toate nevoile și gusturile, continuă să vă îmbogățească grădinile cu cele mai populare modele. Puteți accesa imaginile și informațiile detaliate ale tuturor produselor examinând paginile produselor.

Puteți face achiziții online în orice moment sau puteți vizita magazinele noastre pentru a vedea produsele la fața locului.


Ce ar trebui să fie prioritatea în alegerea mobilierului durabil de exterior?

Deoarece mobilierul de grădină este afectat de condițiile meteorologice, este un criteriu important ca materialele de construcție să se adapteze la aceste condiții. Produsele din lemn, plastic, rattan pot fi preferate în funcție de materialul de construcție. Ca un alt criteriu, la alegerea mobilierului de grădină este important să se facă dimensionarea în funcție de zona de utilizare.


Ce mobilier de exterior ar trebui să folosiți în grădinile mici?

Mesele și scaunele pliabile care nu ocupă mult spațiu pot fi alegerea ideală pentru grădinile mici. În același timp, seturile de mobilier de grădină mini special produse pentru grădinile mici pot fi, de asemenea, printre alegerile tale.


La ce ar trebui să fiți atenți la dimensiunile mobilierului de grădină?


Atunci când se fac măsurătorile pentru mobilierul de grădină, trebuie să se ia în considerare adecvarea la zona de utilizare. În timp ce mini seturile de colțar și produsele pliabile sunt preferate pentru zonele mici, seturile de canapele de grădină și leagănele ar trebui să fie preferate pentru zonele mari.