Set Dormitor
Set Dormitor | Mobila de calitate Bellona

Set Dormitor

Set Dormitor

Filtre active

  • Pachet

  Set Dormitor Mariana

  Pret 25.472,00 lei

  Culoarea fildeș este utilizată în configurația culorii produsului nostru. Seria Mariana este concepută pentru a satisface toate așteptările consumatorilor noștri care caută un model clasic premium. Setul de dormitor Mariana are un clasic în stil Bellona, ​​care include detalii moderne avangardiste, în loc destilul clasic obișnuit . În noul nostru model, împreună cu utilizarea unei linii de design unghiular către marginile masive, produsului i s-a dat splendoare cu coroana gravată, structura piciorului rotunjit și oglinda vanității pregătită într-un stil avangardist aplicat în toate unitățile.

  • Pachet

  Set Dormitor Lofty

  Pret 11.116,00 lei

  In configurația setului de dormitor Lofty s-a folosit culoarea stejarului și a granitului negru. Setul Lofty are un design care reflectă pe deplin percepția inovatoare și modernă a mărcii noastre.

  Noul nostru produs a fost adăugat în colecția noastră in trei alternative. Sifonier 5 uși, / 6 uși /  usi glisante. În interiorul garderobei, funcționalitatea a fost ridicată la nivelurile superioare prin utilizarea compartimentelor și a aplicațiilor iluminate.

  Picioarele mobilierului Lofty sunt inalte iar acest concept ajuta la aspirarea prafului ce inevitabil se aduna dedesuptul oricarui pat sau mobilier.

  Pretul afisat include: 1 pat, 1 sifonier, 1 masa de toaleta, 1 oglinda, 2 noptiere .