LIVRAREA. MONTAJUL.

Livrarea Produselor se poate face oriunde în România. Clientul va putea completa în formularul de Comandă o singură adresă de livrare, pentru fiecare comandă efectuată.

Livrarea Produselor va fi contracost sau gratuită, în funcție de condițiile aplicabile comenzii ori de campania desfăşurată de Bellona la data comenzii.
Astfel Bellona ofera clientilor sai urmatoarele metode de livrare:

1.Ridicarea personala din showroom-ul Bellona

2.Metoda de livrare Bellona este GRATUITA in raza a 30 km,pentru comenzi de minim 2.500 lei.

Distanta de livrare ce depaseste 30 km, este CONTRACOST, taxandu-se cu 1,50 lei/km pe sens), incepand cu km 0.

De asemenea comenzile sub 2.500 lei, chiar daca sunt in raza a 30 km, se taxeaza cu 80 lei.

3.Livrare prin FanCurier (doar pentru categoria de produse nevoluminoase)

Prin semnarea contractului/plata facturii, clientul își oferă accordul de a acceptă orice fel de întârzieri (întârzieri cauzate de vama, coditii meteo, dezastre naturale,șoferii companiei de curierat au un traseu programat,acces dificil la propietate, adresa de livrare incorectă,restricții de circulație), atât pentru produsele care provin din depozitul vânzătorului cât și pentru comenzile externe.

Întârziere de preluare

În cazul intârzierii nejustificate la preluare de către cumpărător, vânzătorul poate, dupa 30 de zile de la data la care comanda a ajuns in depozitul vanzatorului, sa anuleze restituirea avansului,aceasta retinandu-se cu titlu de dauna pausala.

Cumpărătorul are obligăția de a ridica mobilierul în maxim 30 de zile de la data primirii instiintarii (telefonic/in scris) privind posibilitatea de livrare.

Proprietatea şi riscurile asupra produselor vor fi transferate la livrare, însă condiționat de efectuarea plății de către client.

Pentru informaţii detaliate referitoare la livrarea, transferul proprietăţii şi al riscurilor asupra Produselor comandate de catrec clienţi, vă rugăm sa accesaţi secţiunea „LIVRARE” disponibilă pe Site.

Dacă în termen de 10 zile de la dată confirmării de primire a scrisorii sau a apelului telefonic,Cumpărătorul nu a achitat restul valorii comenzii, se calculează penalități de 0,5% /zi din suma totala de plata.

Cumpărătorul va ridică mobilierul de la depozitul Vânzătorului doar după dovadă plății diferenței de valoare (în cazul plății cu numerar sau CARD bancar la casieria Vânzătorului) sau după intrarea sumei în contul Vânzătorului (în cazul achitării cu OP), astfel:

- La depozitul vânzătorului, dacă Cumpărătorul își ridică marfa prin mijloace proprii, caz în care Vânzătorul nu se face răspunzător de introducerea mărfii în mijlocul de transport al Cumpărătorului, sau

- La domiciliul /sediul Cumpărătorului, dacă mobilierul este livrat de Vânzător.

 La cerere, Vanzatorul poate oferi 30 de zile ca termen de depozitare gratuit al comenzii.

Dacă dupa termenul de 30 de zile oferit de catre Vanzator, de la data primirii instiintarii (acesta se va efectua telefonic/in scris cu 2 zile inainte de indeplinirea termenului) cu confirmare de primire la sediul Vanzatorului, Cumpărătorul solicita in continuare depozitarea comenzii, acesta va achita taxa de depozitare, reprezentand 0.5% /zi din valoarea toatala a Comenzii, incepand cu prima zi de intarziere.

In cazul in care, Cumparatorul refuza ridicarea/livrarea Comenzii dupa cele 30 de zile de depozitare gratuite oferite de catre Vanzator si NU anunta, in scris sau telefonic, Cumparatorul cu privire la nevoia de a extinde perioada de depozitare Comenzii efectuate, incepand cu ziua 1 de depasire a termenului, Cumparatorul pierde definitiv dreptul de a i se transmite proprietatea asupra Comenzii și dreptul asupra avansului plătit, iar produsele rămân în proprietatea Vânzătorului. Acest fapt se va realiza de drept, fără a se recurge la instanța de judecată.

Montajul

Montajul este optional. Tarifele noastre pentru montaj sunt:

Montajul pentru *seturile de living, dining, dormitor, camera tineret/ bebe, se taxeaza intre 300-400 de lei.

*Se considera set tot ce include minim 3 piese de mobilier.

Tariful pentru montajul unui pat (cadru + tablie) este 100 lei.

Tariful pentru set masa dinning + scaune  este 100 de lei.

Tariful pentru sifonier, compacta TV, cuiere este 200 lei.

Tariful pentru masa de toaleta, bufet, comoda TV, noptiere, comoda cu sertare, masuta de cafea, vitrine, masa de dinning, scaunde (minim 4 buc.) este 80 lei/ piesa.