Set Mobilier Tineret | Mobila de calitate Bellona

Set Mobilier Tineret

Set Mobilier Tineret | Mobila de calitate Bellona

Set Mobilier Tineret

Set Mobilier Tineret

Filtre active

 • Set Mobilier Tineret...

  Pret 4.752,00 lei

        

  Pentru acest model de mobila au fost alese cu grija 3 culori preferate de fetite: roz, roz prafuit si alb. 

  Dulapul de haine este disponibil in 3 variante: in 2 usi, in 3 usi sau cu usi glisante. Spatiul de depozitare din interiorul acestuia este unul generos.

  Patul se poate achizitiona si in varianta SUPRA-ETAJAT.

  Pretul afisat include: un patut, o noptiera, un sifonier si un birou.

 • Set Mobilier Tineret Belissa

  Pret 7.024,00 lei

        

  Acest model a fost special creat pentru tinerele domnisoare care isi doresc un dormitor ca in povesti, cu o culoare nobila.

  Patul este cu un singur loc de dormit si este tapitat cu stofa alba. Langa pat, tanara domnisoara va avea la dispozitie si o noptiera din acelasi set elegant, acesta fiind cu doua sertare, si accesorizat la nivelul manerelor cu un ciucure silver. 

  Pretul afisat include: un pat, un sifonier, o noptiera, un birou si o biblioteca.

 • Set Mobilier Tineret Vienza

  Pret 8.370,00 lei

        

  Configuratia cromatica a acestui model este cea a stejarului. Insa, pentru a-i oferi o tenta tinereasca modelului,  designul a fost completat cu o nuanta de bleu sau alb,aceasta nuanta alegand-o dumneavoastra.

  Dulapul il puteti gasi in doua variante: cu 3 usi sau cu usi glisante. Acesta prezinta o functionalitate maxima, datorita spatiilor de depozitare existente: polite, sertare si suport pentru umerase. 

  Pretul afisat include: un pat, un sifonier, o noptiera, un birou si o biblioteca.

 • Set Mobilier Tineret Kampus

  Pret 6.606,00 lei

        

  Configuratia cromatica s-a bazat pe culori de stejar, bleu si alb. Este un set destinat baietilor datorita mixului de culori si liniei simpliste de design al acestuia. 

  Patul il puteti gasi in mai multe variante: pat tapitat din stofa, 2 paturi supraetajate pentru camerele de mici dimensiuni, 2 paturi twin, sau sub forma unei masini de curse pentru baieteii iubitori de masinute. 

  Pretul afisat include: un pat, un sifonier, o noptiera, un birou si o biblioteca.

 • Set Mobilier Tineret Like

  Pret 6.298,00 lei

        

  Configuratia  cromatica a modelului Like este : alb, burgundiu, gri inchis si stejar.  Acest set a fost conceput in special pentru tinerii adolescenti care sunt foarte active pe retelele de socializare existente in zilele noastre. 

  Patul din setul Like este prezentata in doua variante: simplu, tapitat cu stofa gri sau tapitat cu suport pentru carti si doua mufe USB pentru incarcarea telefonului. 

  Pretul afisat include: un pat cu tablie standard fara incarcator USB, un sifonier, o noptiera si un birou.

 • Set Mobilier Tineret Mavenna

  Pret 7.482,00 lei

        

  Configuratia mobilierului este de alb opac, bleu si stejar. Acest tip de mobilier este destinat in special tinerilor adolescenti. 

  Patul se gaseste in doua variante : pat cu un singur loc si 2 paturi supraetajate. Patul clasic este tapitat cu stofa bleu.  

  Dulapul il avem sub forma de 3, 4 usi sau sub forma de usi glisante. Acesta are numeroase spatii de depozitare sub forma de polite, sertare sau suport de umerase. 

  Manerele mobilei sunt proiectate in asa fel incat sa fie usor de folosit, acestea avand forma unor inele de culoarea marmurei bej.

  Pretul afisat include: un pat, un sifonier, o noptiera, un birou si o biblioteca.

 • Set Mobilier Tineret Torino

  Pret 7.113,00 lei

        

  Acest set de mobilier este valabil in combinatia de alb, bej si portocaliu. Portocaliu vrea sa inspire prin prezenta sa in casa dumneavoastra tinerete si prospetime. 

  Patul are dimensiunea unui singur loc de dormit. Dulapul de haine este valabil in doua alternative: in 3 usi sau cu usi glisante.  Rafturile si sertarele existente ofera un spatiu de depozitare larg si multiple moduri de utilizari. Biroul este unul cu spatii de depozitare multifunctionale, de la sertare la polite, pana la un dulapior suspendat de tablia biroului. 

  Pretul afisat include: un pat, un sifonier, o noptiera,o biblioteca si un birou.

 • Set Mobilier Tineret Alegro

  Pret 8.535,00 lei

        

  In configuratia de culoare a produsul nostru, au fost utilizate nuante de culoarea nucului cu tente de gri antracit. Liniile de design care reflecta pe deplin perceptia moderna al firmei Bellona, completeaza spectaculos nota de eleganta cat si confortul.

  Proiectarea articulatiilor au fost lucrate cu o perceptie moderna, in plus, designul pe care il ofera modelul Alegro atrage atentia prin pozitia sa eleganta si imbogateste vizual orice incapere. 

  Pretul afisat include: un pat, un sifonier, o noptiera, un birou si o biblioteca. 

 • Set Mobilier Tineret Mistral

  Pret 7.172,00 lei

        

  Dormitorul Mistral ofera o atmosfera calda si reda cu finete linia de lux.

  Linia de design a componentelor de mobilier clasic din gama Mistral este una speciala.

  Nobletea albului combinata cu textura lemnului, liniile gold pe usile si manerele de decor formeaza un ambient special si elegant in amenajarea unui dormitor de tineret.

  Pretul afisat include: 1 pat , o noptiera, 1 birou, 1 sifonier , 1 biblioteca.

 • Set Mobilier Tineret Army

  Pret 7.473,00 lei

        

  Pretul afisat include: un pat, un sifonier, o noptiera, un birou cu dulap suspendat si o biblioteca.