Vitrina Compacta

Filtrare dupa

Pret

Pret

 • 0,00 lei - 4.811,00 lei

Vitrina Compacta | Mobila de calitate Bellona

Vitrina Compacta

Vitrina Compacta

Sunt 20 produse.

Se afiseaza 1-20 din 23 produs(e)

Filtre active

  • -30%
  • Pachet

  Compact Tv VILZA

  Pret de baza 3.970,00 lei -30% Pret 2.779,00 lei

  30% reducere la achizitionarea exclusiv online a setului.

  Setul este expus in showroom.

  Conceptul VILZA va ofera posibilitatea de a alege mobilierul in 2 tonuri.ALB si ALB/STEJAR.

  • Pachet

  VITRINA COMPACTA MARIANA

  Pret 4.436,00 lei

     

  Culoarea fildeș este utilizată în configurația culorii produsului nostru. Seria Mariana este proiectată pentru a răspunde tuturor așteptărilor consumatorilor noștri în căutarea unui model clasic premium.

  Piesele din conceptul Mariana are clasicismul stilului Bellona, ​​care include detalii moderne avangardiste în designul său, în locul stilului obișnuit clasic. Panourile cu caracteristică de luciu ridicat sunt utilizate în întregul set.

 • Vitrina Compacta Belissa

  Pret 1.955,00 lei

     

  Mobilierul Bellisa este de simplu, dar in acelasi timp elegant. Pentru a aduce in plus un strop de bun gust au fost atasate la nivelul manerelor ciucuri silver. 

  Mobilierul Bellisa este proiectat in asa fel incat sa puteti amplasa un televizor de mari dimensiuni. Acest mobilier tv dispune si de 2 spatii unde va puteti depozita un DVD.

  • -30%

  Vitrina Compacta Lofty

  Pret de baza 4.811,00 lei -30% Pret 3.367,70 lei

     

  Mobilierul Lofty reprezinta combinatia moderna intre culoarea stejarului si a marmurei negre.

  Pentru acest tip de mobilier este potrivit un televizor cu dimensiunea de 55 inch.

 • Vitrina Compacta Mavenna

  Pret 1.790,00 lei

     

  Designul acestui mobilier este unul modern avand multiple locuri de depozitare. Acest mobilier il gasiti in mai multe variante, cum ar fi cel simplu in care este valabila doar comoda tv cu un simplu raft sau cel complet cu comoda tv si dulapurile aferente. 

  Pentru acest tip de mobilier este potrivit un televizor cu dimensiunea de 55 inch.

 • Vitrina Compacta Monreal

  Pret 4.059,00 lei

     

  Mobilierul Monreal este disponibil in doua variante: comoda simpla cu un dulap suspendat sau comoda simpla impreuna cu o mini biblioteca. Acest mobilier are un design modern dar in acelasi timp si elegant datorita aplicatiilor aurii si manerelor sub forma infinitului. 

  Pretul afisat include comoda simpla + mini biblioteca.

  • -15%

  Vitrina Compacta Selegno

  Pret de baza 2.496,00 lei -15% Pret 2.121,60 lei

     

  Designul acestui model este unul modern datorita combinatiei dintre culoarea molidului si aplicatia de piele inchisa la culoare. Pentru acest mobilier cea mai mare dimensiune disponibila pe care o poate avea un televizor este de 47 de inch. Acest mobilier are numeroase spatii de depozitare cum ar fi sertare, polite din sticla sau lemn si dulapuri suspendate. 

 • Vitrina Compacta Valdes

  Pret 1.504,00 lei

     

  Daca va doriti ca livingul dumneavoastra sa radieze de eleganta si rafinament puteti alege cu incredere mobilierul Valdes. Rafinamentul se regaseste in acest mobilier datorita frunzelor aurii dispuse la nivelul usilor si a ciucurilor aplicati pe manerele usilor. Acest mobilier permite amplasarea unui televizor de mari dimensiuni.

 • Vitrina Compacta Vienza

  Pret 3.233,00 lei

     

  Acest mobilier este special realizat cu un design modern care este foarte indragit mai ales in randul tinerilor. Mobilierul Vienza dispune de o mini biblioteca, o polita etajata, doua dulapuri si loc special pe DVD sau consola de jocuri. Dimensiunea televizorului potrivit este de 55 inch.

 • Vitrina Compacta Violet

  Pret 1.579,00 lei

     

  In cazul in care dispuneti de un spatiu mic mobilierul Violet va  sare in ajutor. Lungimea acestei comode este de doar 139 cm, ceea ce inseamna ca nu va ocupa foarte mult spatiu in livingul dumneavoastra.  Mobilierul este alcatuit dintr-o polita etajata si trei dulapuri, plus un spatiu special realizat pentru asezarea unui DVD sau a unei console de jocuri. 

 • Vitrina Compacta Vitella

  Pret 2.165,00 lei

     

  Acest mobilier va inspira livingului dumneavoastra un aer de eleganta si rafinament de care va puteti bucura in permanenta. Pentru un strop de modernism s-au adaugat doua oglinzi sub forma unui trapez intors. Mobilierul Vitella este alcatuit din: polita etajata, dulap suspendat, doua dulapuri mici, sertar si loc special pentru DVD sau consola de jocuri.