Saltea YOGARHYHTM

Saltea YOGARHYHTM BELLONA Saltele
Descriere scurta

BSleep.jpg

Un corp și o minte odihnita sunt esențiale pentru o viață sanatoasa, iar un somn de calitate joaca un rol foarte important.
Este necesar să alegem o saltea confortabila si potrivita pentru ca corpul și mintea noastră să se regenereze în timpul somnului. 
Asadar, noi am conceput salteaua Yoga Rhythm care iti confera o experiență perfectă de somn.
Are in componenta cel mai avansat sistem de arcuri ( arcuri impachetate) și un strat de burete cu densitate ridicată, care maximizează comfortul in timpul somnului.
Scopul saltelei este sa ofere sprijin anumitor puncte ale coroanei vertebrale prin intermediul tehnologiei avansate a arcurilor impachetate asezate pe 5 zone și a buretelui cu spumă asezat pe 5 zone. 

 

Politica de confidentialitate

 

Politica de livrare

 

Politica de retur

3.146,00 lei
Dimensiune saltea
Cantitate
In stoc

 

Politica de confidentialitate

 

Politica de livrare

 

Politica de retur

Topperul cu fermoar pus pe suprafata acesteia are rol de a menține salteaua curata pentru mai mult timp si ii ofera longevitate pentru utilizarea pe termen lung.Tehnologia Yogarhythm folosită la tesatura materialului este special concepută pentru a contribui la reînnoirea celulelor, sustinand in acelasi timp activitatea acestora.

Materialul tricotat care acopera salteaua Yogarhtyhm și  marginea festonata confera acesteia bogatie vizuala.

Exploreaza gama variata de mobilier de calitate Bellona, pentru orice casa. De la paturi, sifoniere, dulapuri, biblioteci, canapele si fotolii, la piese dedicate home textil precum perne, paturi, saltele si covoare la super preturi!

27YGR01602000400

Referinte specifice