Patut Bebe Portivo

Patut Bebe Portivo BELLONA Set Mobilier Bebe
Descriere scurta

Patutul este de tip modern pentru ca este alcatuit din patutul propriu-zis si masa de infasat bebelusul. In momentul in care copilul creste acest patut se poate transforma in pat normal de dormit, pentru o singura persoana. 

Pentru siguranta copilului, marginile patutului sunt rotunjite, motiv pentru care posibilele accidentari vor fi evitate.

Garanție 2 ani

Garanție 2 ani

Material in standardele E1

Material in standardele E1

 

Politica de confidentialitate

 

Politica de livrare

 

Politica de retur


Credit module tbi bank 3.3.2

300.63 Lei x 24 rate

5.083,00 lei

Această ofertă se termină în:

* Codul de reducere de 10% îl primiți în urma abonării la newsletter, va deveni utilizabil exclusiv din contul de client și este aplicabil unui coș final de peste 5000lei cu TVA inclus.
** Codul de reducere de 15% îl primiți în urma abonării la newsletter, va deveni utilizabil exclusiv din contul de client și este aplicabil unui coș final de peste 30000lei cu TVA inclus.

Campanie valabilă in perioada 20.07.2024 - 04.08.2024 în showroom și pe platforma online. Codurile nu se cumulează în coș. Ofertă supusă unor termeni și condiții. Nu se cumulează cu alte oferte sau reduceri.
Mai multe detalii le gasiti in sectiunea "Regulament campanii"
Culoare
  • Roz Inchis
  • Cappuccino
Cantitate
Termen mediu livrare: 2-8 saptamani

 

Politica de confidentialitate

 

Politica de livrare

 

Politica de retur


Credit module tbi bank 3.3.2

300.63 Lei x 24 rate


Informatii produs:

Setul nostru de camere Portivo pentru copii are 3 variante de garderoba diferite,cum ar fi glisante, cu 3 usi si cu 2 usi. Pentru a asigura usurinta utilizarii si pentru a creste durata de viata a produsului,mobilierul este proiectat cu un mecanism care permite inchiderea lenta a capacelor

Setul nostru Portivo Teen Room a fost creat cu cele mai trendy culori din ultima perioada si are un design extrem de elegant, mai ales cu combinatia de tonuri crem si roz.

Lățime: (X)195,00cm
 Dimensiuni: 
Adâncime: (Y)83,50cm
Înălțime: (Z)105,50cm

                 3112-51.png

  • Exploreaza gama variata de mobilier de calitate Bellona, pentru orice casa. De la paturi, sifoniere, dulapuri, biblioteci, canapele si fotolii, la piese dedicate home textil precum perne, paturi, saltele si covoare la super preturi!
22PRT3600NUFS

Referinte specifice