Saltea NoStress

Saltea NoStress BELLONA Saltele
Descriere scurta

Saltea NoStressGarantie 2 ani

Garantie 2 ani

Material in standardele E1

Material in standardele E1

Inaltime Saltea 27

Material Anti static

Inaltime Saltea 27

Inaltime Saltea 27cm

Matrial Tricotat

Material tricotat

Topper detasabil

Topper detasabil

Sistem de arcuri SL Spring

Sistem de arcuri SL Spring

 

Politica de confidentialitate

 

Politica de livrare

 

Politica de retur


Credit module tbi bank 3.3.2

453.94 Lei x 4 rate

1.772,00 lei

Această ofertă se termină în:

* Codul de reducere de 10% îl primiți în urma abonării la newsletter, va deveni utilizabil exclusiv din contul de client și este aplicabil unui coș final de peste 5000lei cu TVA inclus.
** Codul de reducere de 15% îl primiți în urma abonării la newsletter, va deveni utilizabil exclusiv din contul de client și este aplicabil unui coș final de peste 30000lei cu TVA inclus.

Campanie valabilă in perioada 20.07.2024 - 04.08.2024 în showroom și pe platforma online. Codurile nu se cumulează în coș. Ofertă supusă unor termeni și condiții. Nu se cumulează cu alte oferte sau reduceri.
Mai multe detalii le gasiti in sectiunea "Regulament campanii"
Dimensiune saltea
Cantitate
Termen mediu livrare: 2-8 saptamani

 

Politica de confidentialitate

 

Politica de livrare

 

Politica de retur


Credit module tbi bank 3.3.2

453.94 Lei x 4 rate

Saltea NoStress

Mobila premium. Mi se potriveste Bellona! bellona-mobila.ro |Inaltime Saltea NoStress

Inaltime (Z)27cm

Informatii produs

Salteaua NoStress este cea mai eficienta modalitate de aparare a organsmului impotriva stresului si implicit a imbatranirii accelerate este de a alege salteaua potrivita,ce poate oferi corpului nostru relaxare si odihna intr-o pozitie sanatoasa pentru coloana vertebrala.
Tehnologia de terapie relaxanta folosita la fabricarea saltelei NoStress consta in fabricarea unui material special, tesuta cu fire de metal.
 Acest strat de tesatura speciala inglobata in straturile superioare ale saltelei actioneaza ca o bariera energetica, descarca eventualele acumulari de energie din organism si nu permit trecerea curentilor paraziti catre corpul ce beneficiaza in acest fel de o stare de odihna profunda
Salteaua NoStress beneficiaza de un sistem complet de arcuri de tip SL ce contine de doua ori mai multe arcuri decat orice alta saltea ortopedica.
 Patul de arcuri de tip SL este format dintr-o retea de arcuri ce sunt conectate intre ele fara intrerupere, practic patul de arcuri opune o rezistenta unitara si nu se deformeaza.
Salteaua NoStress are o tesatura speciala de tip hidrofuga avand ca scop  respingerea lichidelor de pe  suprafata intermediara.
Cercetarile stiintifice sugereaza ca procesul de imbatranire se accelereaza la persoanele expuse la stres.Prin urmare, trebuie sa ne consolidam mecanismul de aparare impotriva stresului inainte de a fi prea tarziu. Una dintre cele mai eficiente modalitati este alegerea unei saltele bune pentru relaxare si somn odihnitor.

Exploreaza gama variata de mobilier de calitate Bellona, pentru orice casa.
De la paturi, sifoniere, dulapuri, biblioteci, canapele si fotolii, la piese dedicate home textil precum perne, paturi, saltele si covoare la super preturi!
Materialele utilizate corespund cu standardele de calitate E-1 care sunt inofensive pentru mediu si sanatatea umana, fara a contine substante daunatoare.
27NOS01602000200

Referinte specifice