Biblioteca Tineret Arles

Biblioteca Tineret Arles BELLONA Biblioteca 22ARL3400JGJH




Descriere scurta

Biblioteca Tineret Arles, 90x47.8x167.7cm, culoare stejar

Garantie 2 ani

Garantie 2 ani

Material in standardele E1

Material in standardele E1

Sistem de inchidere soft-close

Sistem de inchidere soft-close

Structura inalta a piciorului care faciliteaza curatarea

Structura inalta a piciorului care faciliteaza curatarea

 

Politica de confidentialitate

 

Politica de livrare

 

Politica de retur


Credit module tbi bank 3.3.2

337.25 Lei x 4 rate

1.306,20 lei - 30%
1.866,00 lei

Profita acum de reducerea de 30% pentru toata gama de mobilier pentru tineret si bebe, în showroom și pe platforma online. Nu se cumulează cu alte oferte sau reduceri.

Această ofertă se termină în:


Cantitate
Termen mediu livrare: 2-8 saptamani

 

Politica de confidentialitate

 

Politica de livrare

 

Politica de retur


Credit module tbi bank 3.3.2

337.25 Lei x 4 rate

Biblioteca Tineret Arles, 90x47.8x167.7cm, culoare stejar

Mobila premium. Mi se potriveste Bellona! bellona-mobila.ro |

young.jpg

Schita Biblioteca Tineret Arles

Biblioteca Tineret Arles


Dimensiuni Biblioteca Tineret Arles

Latime: (X)90cm

Adancime: (Y)47.8cm

Ialtime: (Z)167.7cm

Specificatii

  • Tip: Birou mobilier tineret
  • Dimensiune: 90x47.8x167.7cm
  • Culoare: Stejar



Informatii produs

Setul de Mobilier pentru Tineret Arles

Setul de mobilier pentru tineret Arles, a fost realizat în linii moderne și prezentat clientilor Bellona cu un design elegant, simplu și remarcabil care combină estetica modernă cu funcționalitatea practică, oferind tinerilor un spațiu de locuit stilat și confortabil.

Design Modern și Functionalitate
Noul nostru model utilizează panouri de culoare stejar deschis și stejar cu model. Integritatea designului este asigurată prin utilizarea culorii negru mat pentru picioarele setului. În plus față de culorile obișnuite, s-a preferat un model de folie pe întreaga suprafață a setului, oferind astfel o atmosferă modernă.

Sifonier cu usi batante sau glisante
Setul Arles vine cu două variante de sifonier: cu 3 uși și sifonier cu uși glisante. Ambele variante oferă un spațiu generos de utilizare, incluzând compartimente cu rafturi și suporturi pentru haine în designul interior al dulapului. Datorită designului sifonierelor, s-a preferat utilizarea unei oglinzi de lungime completă pe ușa exterioară, iar pentru a asigura siguranța maximă, s-a aplicat o tehnică de șlefuire pe oglinzi. În plus, mecanismul special al ușilor previne închiderea bruscă.

Birou și Biblioteca
Unitatea de birou este oferită în două variante: cu sau fără bibliotecă. Biroul dispune de un spațiu de lucru generos, datorită sertarelor și rafturilor. Unitatea de birou și bibliotecă este proiectată cu rafturi și dimensiuni adecvate, oferind astfel un loc potrivit pentru cărți, caiete și alte obiecte esențiale.

Comoda cu sertare și Noptieră
Comoda cu sertare este concepută cu uși și sertare, iar noptiera este dotată cu un singur sertar, ambele fiind prezentate clientilor noștri. Unitatea de bibliotecă include compartimente cu uși și rafturi, oferind spațiu suplimentar pentru organizare.

Confort și Ușurință în Utilizare
Toate picioarele unităților din set sunt proiectate să fie înalte, facilitând astfel curățenia. De asemenea, picioarele sunt ajustabile, permițând reglarea pe podea pentru un confort sporit. Tăblia patului este tapisată, iar pentru configurarea culorilor, s-a ales o țesătură de culoare bej. Cusăturile sunt realizate pentru a se potrivi cu designul foliei, adăugând astfel un plus de valoare vizuală produsului.




Exploreaza gama variata de mobilier de calitate Bellona, pentru orice casa.
De la paturi, sifoniere, dulapuri, biblioteci, canapele si fotolii, la piese dedicate home textil precum perne, paturi, saltele si covoare la super preturi!
Materialele utilizate corespund cu standardele de calitate E-1 care sunt inofensive pentru mediu si sanatatea umana, fara a contine substante daunatoare.
  • Toate fotografiile, schitele si caracteristicile produselor publicate sunt cu titlu de prezentare, au caracter informativ si nu constituie obligativitate contractuala.
22ARL3400JGJH

Referinte specifice